Om os

Skræddersyede løsninger – til den rigtige pris – til aftalt tid

Om Smeden Faxe A/S

Smeden Faxe A/S er en stolt og moderne smede- og maskinfabrik, der bygger på en lang tradition for kvalitet og godt håndværk. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Kim Enevoldsen under navnet VN Smede og Maskinfabrik efter Villy Nielsen, og siden da har vi gennemgået en spændende og dynamisk udvikling.

I 2003 fandt vi vores første lokaler for små, og vi overtog derfor HH Maskinfabrik i Rønnede efter Henning Hansen. Det resulterede i et navneskifte til VN & HH Smede og Maskinfabrik.

Vores vækst fortsatte, og i 2009 stod vi igen over for et lokale-skifte. Denne gang overtog vi fabrikken efter CC Smede og Maskinfabrik, hvor vores smedemester Kim Enevoldsen engang var lærling. På den måde blev ringen sluttet, og vi skiftede navn til det nuværende Smeden Faxe A/S.

Vores værdier

Uddannelse og udvikling af talenter er en hjørnesten i vores virksomhed, og hos Smeden Faxe A/S har vi en lang tradition for at uddanne dygtige nye smede. Vi har altid både Klejnsmed-lærlinge og Rusfaste-lærlinge i vores team og investerer tid og ressourcer i deres uddannelse og træning. På den måde sikrer vi, at vores faglige kunnen og ekspertise videreføres til næste generation.

Vores forretning er bygget op omkring værdierne at levere det bedste stykke arbejde til den rigtige pris og til aftalt tid. Vi arbejder derfor tæt sammen med dig som kunde for at forstå dine behov og skræddersy løsninger, der opfylder de forventninger og krav, du har.

Vi investerer grundigt i fremtidens smede

Hos Smeden Faxe er vores lærlinge en uvurderlig del af teamet. De repræsenterer virksomhedens fremtid, og vi lægger meget energi i deres uddannelse og læreprocesser, så vi i Danmark kan få endnu flere dygtige fagfolk i vores branche. Vi har hele tiden fokus på at skabe det bedste miljø og de bedste betingelser, hvor de får mulighed for at vokse og udvikle deres færdigheder. Her er et par af vores lærlinge med deres svendestykker.

Hvorfor vælge os?

– 3 gode grunde til at vælge Smeden Faxe

  • Kvalitet & Sikkerhed

    Her kan du være sikker på, at kvalitet og sikkerhed er i orden.

  • Rådgivning & Tegning

    Vi hjælper helt fra idé til udførelse, hvis du har behov for det.

  • Skræddersyede løsninger

    Uanset hvad du har brug for, kan vi helt sikkert finde en løsning.

Kontakt os